Zoek!

'Opbeurende' kritieken

"Nathalie Huigsloot kan beter haar geld op haar rug verdienen!"
17 Jul '05 - 356 W - + 29 - 21

WAT NOU BETER IN BED?!

Mensen met een ingeslapen seksleven, opgelet. In 'Beter in bed' (Yorin, maandag 21.00 uur) vertellen twee seks-experts iedere week een ander koppel wat ze moeten weten n doen om er weer zin in te krijgen.
Het eerstel stel, Jamie en Charlotte, heeft niet echt last van ingedutheid. Elk vrij moment van de dag gaat Jamie als een konijn op Duracellbatterijen op z'n liefje te keer. Totdat die opbiecht: 'Ik fake al twee jaar mijn orgasme'.
Volgens de statistieken doet 92 procent van de vrouwen dat. Niet die van Jamie. 'Alle andere meisjes met wie ik naar bed ben geweest, hebben nit gefaket', verzekert hij.
De experts hangen de slaapkamer vol camera's en voorzien de marathonsessies in bed van commentaar...

Jamie moet naar de manicure, want zijn ruwe bouwvakkershanden zijn net zo sexy als schuurpapier. Hun advies voor een succesvolle masturbatiesessie: langzaam, vochtig en teder (n hetzelfde ritme aanhouden). Daarnaast moet Jamie meer strelen en zoenen. 'Hij duikt boven op me en probeert hem erin te persen. Dat werkt helemaal niet voor mij', is de klacht van Charlotte, die zelf ook zo haar problemen heeft. Op haar achtste werd ze betrapt tijdens het masturberen. Gevolg: schaamte.
'Ik draaide mijn teddybeer altijd om als ik lag te vingeren', bekent ze. En nu trek ik altijd een kussen over mijn hoofd als ik mijn hoogtepunt nader'.
De camera's registreren hoe Charlotte vrijt alsof haar leven ervan afhangt. Maar geen orgasme. 'I can't fucking shag anymore!', huilt ze gefrustreerd. En manlief helpt ook al niet mee. 'Jij hebt een probleem', wrijft die in.
De experts stellen haar snel gerust ('slechts 30 procent van de vrouwen krijgt een orgasme door penetratie') en adviseren een zoektocht naar de G-spot.
Bovendien verbieden ze Jamie en Charlotte om tv te kijken zonder eerst seks te hebben gehad. Mensen kijken namelijk twee uur per dag tv en vrijen hoogstens 40 minuten. En dat zou andersom moeten.
Het stel gaat weer flink aan de slag. En dan, na het nodige geklus, komt Charlotte gillend klaar. 'Fantastisch!', jubelen de experts.
En ze hadden gelijk. Ik moet inderdaad minder televisie kijken. 'Beter in bed' verneukt de magie rond seks.