Zoek!

'Opbeurende' kritieken

"Nathalie Huigsloot kan beter haar geld op haar rug verdienen!"
02 Aug '05 - 233 W, 1 I - + 33 - 19 tumult rond Jort's lengtematen 2

Zeventien?

Quote-baas Jort Kelder heeft een journaliste van het blad Blvd. geld geboden om een interview met hem niet te publiceren, meldde HP/De Tijd twee weken geleden. Kelder bekende, maar hij zei dat dat met de inhoud 'niets van doen' had. 0 nee?
Naar nu blijkt, had Kelder zich in het vraaggesprek met Blvd.-journaliste Nathalie Huigsloot laten ontvallen dat zijn geslachtsdeel veertien centimeter lang is. Blijkbaar was Kelder bang voor imagoschade...

De man die onlangs in een persconferentie in Yab Yum Nina Brink van SM-praktijken betichtte, bood Huigsloot na afloop namelijk vierhonderd euro om de banden van het gesprek te wissen. Tevergeefs: het interview zou hoe dan ook worden afgedrukt.
Wel kreeg Kelder eerst de tekst ter inzage, om deze te controleren op 'feitelijke onjuistheden'. Doorgaans gaat het hierbij om zaken als data en de spelling van namen. Kelder beweerde echter dat dat van die veertien centimeter niet klopt. Neen, zeventien centimeter, dát moest het zijn. In het aprilnummer van Blvd. zal de geliefde van Georgina Verbaan dus verklaren dat zijn lid zeventien centimeter lang is. "Terwijl Huigsloot toch echt veertien centimeter op haar bandje had staan," grinnikt hoofdredactrice Margriet van der Linden van Blvd. "Jort heeft er in grote staat van opwinding wat centimeters aangeplakt. Tja, niemand had hier de behoefte om het na te meten."
Kelder was niet bereikbaar voor commentaar.